Escríbenos Pedir cita
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

CRIOLIPOLISIS - CRIOCUUN Termosalud

Publicado: 13 de Febrero de 2019

Criocuum és un equip mèdic-estètic de Termosalud que redueix els dipòsits de greix mitjançant el fred a través de la tècnica Crioliporreducción, un procediment no invasiu que aconsegueix grans resultats.


El tractament Criocuum aïlla i refreda de forma selectiva els dipòsits de greix i els redueix de forma permanent. Incorpora tres capçals diferents que permeten arribar amb més precisió a múltiples zones del cos. Els beneficis del seu ús són visibles en les primeres sessions.

"El fred que redueix els dipòsits de greix"

 L'apoptosi cel·lular es produeix a partir de la CRISTAL·LITZACIÓ dels lípids de les cèl·lules grasses. En un rang de temperatura entre 0 i 10 graus, el greix es solidifica i cristal·litza, mentre que altres teixits que contenen aigua no cristal·litzen i no es fan malbé. Aquesta tècnica és l'única que destrueix el adipòcit sense cirurgia, mitjançant apoptosi, amb la qual cosa no es torna a recuperar el volum a la zona tractada.

_______________


L'avançada investigació desenvolupada per dissenyar les fases de tractament de CRIOCUUM garanteix una eficàcia molt alta a la reducció dels dipòsits de greix.

Refredament: col·locació de l'aplicador a la zona a tractar inicia el procés de crioliporeducción.


Resposta immediata: El fred produeix la reacció de les cèl·lules adiposes a la zona de tractament.


Eliminació natural: El tractament elimina de forma natural les cèl·lules adiposes

______________


A més d'oferir configuracions predeterminades del tractament, CRIOCUUM ofereix la possibilitat de configurar programes propis.

______________


CRIOCUUM ajusta automàticament la succió en funció de la mesura del plicòmetre sobre el pannicle adipós i permet regular de manera independent en fins a 10 nivells aquesta succió.

L'equip activa en un rang de temperatura regulable de 5 a -10ºC depenent de la zona de tractament del plec del pannicle adipós.


______________


La tecnologia i el disseny de CRIOCUUM optimitzen el treball en cabina ja que permet treballar simultàniament amb dos capçals, millorant la rendibilitat i els resultats en cada sessió.


Els diferents mides i característiques dels seus capçals faciliten una acció eficaç, segura i indolora gràcies als diferents sensors incorporats en el seu interior, que monitoritzen constantment la mesura de succió i temperatura sobre la pell. L'aplicador genera un efecte de buit ajustable que capta en la seva cavitat el teixit gras i aplica fred de forma selectiva.


El seu disseny funcional i innovador, permet arribar amb més precisió a múltiples zones del cos. CRIOCUUM incorpora diferents capçals que permeten treballar totes les àrees corporals.

CRIOCUUM LARGE FOLD CRIOCUUM SMALL FOLD CRIOCUUM Curved CONTOUR CRIOCUUM MINI FOLD.

_______________

haz clic para copiar mailmail copiado