Publicado: 2 de Febrero de 2017

Posa't en mans de professionals de la salut.


Aprendre a menjar bé ens brindarà un benefici per tota la vida.

Per això la dieta ha d'estar feta a la teva mesura i adaptar-se  al teu ritme de vida, als teus hàbits alimentaris i a la teva personalitat.

Per aconseguir perdre pes hem de tenir una alimentació saludable, assegurar a més que els aliments calòrics siguin consumits en menor quantitat i augmentar la crema de calories, la qual cosa aconseguirem per descomptat si complementem una alimentació saludable amb una bona rutina d'exercicis.


L'equip de Estètica Silvia Baches comptara a partir d'ara amb una diplomada en Nutrició  i Dietètica que realitzarà tot tipus de dietes que s'adaptin a les teves necessitats i dirigida a totes les edats. 

A més a més, mitjançant la bioimpedància sabràs si et sobra més quantitat de greix corporal i visceral o de líquid. D'aquesta manera obtindràs millors resultats.


La Dieta Personalitzada i l'entrenament amb Miha Bodytec ens brinda també l'oportunitat de controlar l'envelliment, l'inflamació i l'obesitat.


La recerca constant sobre com tenir una alimentació saludable, està basada majorment en el desig de les persones per perdre pes però sense deixar de banda sentir-se ple, amb energia i perquè no mantenir-nos joves.


Si aquest és el teu propòsit, et convidem a formar part del grup de persones que ara mateix estan començant a gaudir dels beneficis que dóna la bona alimentació i l'exercici!!


Cada divendres !!!!


973 23 61 70