Escríbenos Pedir cita
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Que pots aconsseguir amb MIHA BODYTEC?

Publicado: 23 de Septiembre de 2015Programa de Tonificació

Normalment els resultats en tonificació depenen de l'esforç, sacrifici i suor de cada un. Aquí la tecnologia imposa la intensitat mínima per assolir els teus objectius. 10 minuts són suficients per aconseguir resultats visibles en 90 dies, però ull, no és una feina passiva, és molt intensa, la diferència és que s'utilitza l'alta tecnologia i la ciència per escurçar el temps i nombre de sessions necessàries per acomplir els objectius. L'activació muscular de 10 minuts EMS integral és equivalent a 4 hores de peses / una setmana amb tres sessions dures). El millor és que no pateixen les articulacions. L'increment de to muscular eleva el nostre metabolisme basal fins a 500 calories al dia, cremant greix, fins i tot en repòs, ajudant a qualsevol sistema d'aprimament.

Un cos tonificat ocupa menys volum, així que fins i tot amb el mateix pes es pot perdre fins a 2 talles seguint aquest sistema d'entrenament.

Programa metabòlic anticel·lulític

Aquest programa ajuda a eliminar les toxines que causen la cel·lulitis. El programa estimula el retorn venós i la producció de col·lagen que tensarà també la pell.

S'estan aconseguint resultats espectaculars en dones que han patit d'aquesta condició durant anys

Programa relaxació i regeneració

Aquest programa elimina toxines i millorar la vascularització de la zona i el tercer programa de relaxació funciona com analgèsic i endorfínico, fent sentir-te millor, eliminant tot l'estrès del teu cos. Això també és important perquè quan estem estressats, la producció de cortisol (l'hormana d'estrès causa que el cos emmagatzema mes greix). Et farà sentir millor i ser més productiva durant tot el dia.

Encara no és tot! Miha Bodytec no només és l'aparell estètic mes eficaç que existeix, també s'utilitza en el rendiment esportiu. Així si pràctiques esport et farà saltar més alt, córrer més ràpid i arribar abans a la meta. L'utilitzen campions del món de gairebé tots els esports. És el primer sistema que ha aconseguit millorar velocitat en atletes d'elit.

haz clic para copiar mailmail copiado