Escríbenos Pedir cita
Mándanos un mailMándanos un mail
Haz click en:Copiar mailoAbrir mail
Mail copiado
Menu
Teléfonocómo llegar

Timeless Prodigy The Luxiry Elixir #Lleida

Publicado: 18 de Octubre de 2019

Des del seu llançament, Timeless Prodigy ha estat líder de vendes gràcies als espectaculars resultats que aquest tractament, basat en la innovació científica. Ara, la família Timeless creix amb un altre revolucionari cosmètic anti-edat. Digues "hola" a The Luxury Elixir!


Timeless Prodigy The Luxury Elixir

The Luxury Elixir de Timeless Prodigy és una cura intensiva de bellesa per fer a casa.
El tractament, que s'aplica de dia i de nit, està pensat per a una durada de 30 dies i es realitza en 3 fases que contenen, en total, més de 25 ingredients actius per a uns resultats sense igual en el mercat de la cosmètica de luxe : redensifica, revitalitza, reafirma, il·lumina i rejoveneix amb el seu prodigiós efecte ultra-antiedat, que no és més que el resultat de la investigació científica aplicada a la pell.


De fet, Timeless Prodigy The Luxury Elixir incorpora dos conceptes pioners i únics que fan d'aquesta cura un revolucionari elixir antiedat d'acció progressiva. D'una banda, disminueix els efectes de l'estrès diari a la cara, causants d'arrugues i pèrdua d'elasticitat i lluminositat i, de l'altra, recàrrega els nivells d'energia cel·lular per revitalitzar la pell des de l'interior. Com? Gràcies als seus potents principis actius, com a factors de creixement, proteoglicans, tòfona blanca del Piemont, extracte de tephrosia purpurea i cèl·lules mare de rosa damascena i d'olivera silvestre.

La fracció fito-lipídica de les cèl·lules mare de l'olivera silvestre és un "oli cel·lular" que millora l'eficiència energètica mitocondrial per contrarestar l'envelliment energètic de les cèl·lules. Així, permet recuperar els nivells òptims d'energia de la pell que, recarregada, recupera la seva vitalitat. L'extracte de la llavor de tephrosia purpurea ajuda a contrarestar els efectes nocius de l'estrès a la pell disminuint la producció de cortisol (l'hormona de l'estrès) en les cèl·lules cutànies. D'aquesta manera millora el to i la lluminositat del rostre.


Un ritual antiedat en tres fases

The Luxury Elixir de Timeless Prodigy es presenta en un format amb tres flascons corresponents a les 3 fases del tractament. Per començar, la Phase 1 conté 30 milions de cèl·lules mare de rosa damascena, activadors de la gènesi cel·lular per augmentar el nombre de cèl·lules. Aquesta acció proliferativa permet recuperar la vitalitat i densitat cutànies mentre que disminueix els nivells de cortisol a la pell amb la potent acció anti-estrès de l'extracte de tephrosia purpurea.


La Phase 2 conté perfeccionadors cel·lulars que aconsegueixen millorar la qualitat de les cèl·lules cutànies, retardant la seva entrada la període de senescència. Així, la pell recupera la seva suavitat i fermesa i llueix revitalitzada. Finalment, la Phase 3 multiplica la capacitat funcional de les cèl·lules gràcies als potenciadors de la funcionalitat cel·lular com les cèl·lules mare d'olivera silvestre. Amb aquesta acció estimulativa, redueix l'aspecte de les arrugues i aporta lluminositat a un rostre recarregat que recupera la seva energia i vitalitat.


Amb tot, The Luxury Elixir resulta la combinació perfecta de 3 estratègies de rejoveniment estètic, un exclusiu tractament intensiu d'acció evolutiva i multigènica que s'aplica en tres fases d'acció progressiva per a uns resultats pro-di-legi-sos. Que no falti en la teva rutina de bellesa a casa !!!

haz clic para copiar mailmail copiado