• Cuidar la pell abans i després de l'exercici

  Cuidar la pell abans i després de l'exercici

  24 de Abril de 2015 a las 10:56

  Amb l'arribada de l'estiu i la tendència a portar una vida més sana, activitats com córrer, anar amb bicicleta, caminar o anar al gimnàs s'han tornat comuns per a dones de totes les edats. Encara que moltes d'elles saben com preparar la pell per anar a la platja o anar a dormir, són poques les que coneixen les cures que s'han de dur abans i després de practicar esport.

  És important fer una especial rutina de bellesa abans i després de practicar exercici, ja que és a través de la suor que els porus s'obren, facilitant l'entrada d'impureses en la pell. 

  És important desfer contaminants com la pols i altres agents externs com el maquillatge perquè obstrueixen els porus i fan que sigui més difícil alliberar les toxines provocant imperfeccions com arrugues i línies d'expressió en la pell.

  En practicar qualsevol activitat física, la temperatura corporal de les persones augmenta provocant que el cos transpiri i faci que es perdin minerals que com a conseqüència pot generar envelliment prematur. Per això, encara que preparar la pell abans de fer exercici és important, també ho és tractar-la després.

  Recomanacions per cuidar la pell abans i després de practicar qualsevol esport:

  - Si l'entrenament és a l'aire lliure, utilitzar cremes amb factor de protecció solar.

  - Netejar la cara abans i després de fer esport amb llet i tonic.

  - La neteja s'ha de fer amb aigua tèbia. L'aigua calenta o molt freda pot causar danys i sequedat de la pell.

  - Hidratar la pell amb cremes humectants i poc grasses

  - Assecar bé la pell després de netejar-la.

  - Exfoliar la pell freqüentment

  - Beure aigua o begudes riques en minerals per recuperar els que es van perdre durant l'exercici.

  Una pell sana és possible si s'inclouen hàbits que la protegeixen. 

  El tracte que se li doni a la pell avui, es reflectirà en uns anys i si no es té la cura necessària, es contribuirà a desenvolupar problemes d'oxigenació de la pell, deshidratació i envelliment prematur.

  La nostra recomanació: Oxygen Energizing Cream . Babor- 64,65€


 • Electroestimulació MIHA BODYTEC

  Electroestimulació MIHA BODYTEC

  6 de Febrero de 2015 a las 13:00

  Estètica Silvia Baches, disposem de l'entrenament més revolucionari i beneficiós del mercat. Miha-Bodytec 2, és número 1 en entrenaments a Alemanya i cada dia s'obre pas en més països de tot el món. A Espanya entra amb força el 2011 i augmenta progressivament el nombre de centres d'entrenament, els més exigents, que disposen d'ella.


  QUÈ ÉS Miha-Bodytec?


  Miha-Bodytec és el primer sistema d'entrenament que permet entrenar tot el cos de forma simultània a una intensitat d'activació muscular més alta que amb sistemes convencionals. Els seus beneficis es fan notar des de la primera sessió: amb només 20 minuts a la setmana realitzareu un gran treball.


  Pèrdua de greix.

  Força.

  Resistència.

  Velocitat.

  Recuperació després d'entrenaments i carrera.

  Recuperació de lesions i operacions.

  Sistema anti celulític.

  Etc.


  Us deixem un article publicat a la revista Bodylife sobre Miha-Bodytec articulo_bodytec_bodylife_07-2012

 • Radiofreqüència

  Radiofreqüència

  1 de Julio de 2014 a las 14:06

  Conegut com el "lifting sense cirurgia" aquest tractament aconsegueix un important efecte tensor de la pell, tant facial com corporal, millorant notablement el to i la fermesa dels teixits.

  La radiofreqüència són radiacions electromagnètiques que, aplicades en el camp de l'estètica, s'utilitzen per millorar zones amb problemes de cel · lulitis i especialment, per provocar un "efecte lifting" a la pell de la zona aplicada.
  Així, l'efecte més immediat de la radiofreqüència és l'estimulació dels fibroblasts a través de calor intradérmico, aconseguint la regeneració de nou col · lagen i elastina.

  indicacions

  Problemes de flacciditat facial (galtes, pòmuls, doble mentó, celles, ...) i corporal (glutis, abdomen, braços, ...), així com en casos de cel · lulitis i millora del to de la pell en general.

  resultats obtinguts

  - Efecte "lifting" de la pell
  - Producció de nou col · lagen
  - Millora de la cel · lulitis
  - Remodelació de contorns
  - Pell amb major lluminositat

 • Qui som

  Qui som

  22 de Abril de 2013 a las 14:58

  La combinació de tècniques manuals, que treballen el cos i l'esperit, amb aparatologia d'última generació són un dels seus secrets.


  També el concepte que cada persona és un tot i que la bellesa i benestar van units.


  Cada persona té el seu espai i el seu moment d'atenció, des del més sofisticat tractament a una obligada depilació es converteixen en un ritual únic


  Després d'anys acompanyant i aprenent de la seva fundadora, Rosa M. Minoves, reconeguda esteticista i pionera a Lleida, Silvia Baches recull el testimoni de la seva mestra i emprèn la seva aventura en solitari a càrrec del Centre. Després de 20 anys segueix sent un centre de referència, amb professionals d'alta formació i una exquisida i exigent clientela.

 • Tejidos Inteligentes contra la Celulitis

  Tejidos Inteligentes contra la Celulitis

  16 de Septiembre de 2014 a las 10:51

  El mundo textil se une al cosmético para ofrecer un tratamiento anticelulítico único gracias a los tejidos remodelantes de última generación.

  Basados en la tecnología de las fibras biocerámicas, estas prendas absorben el calor emitido por el propio cuerpo y lo devuelven en forma de rayos infrarrojos lejanos (FIR), que al penetrar en la piel generan multitud de beneficios a las células y los tejidos del organismo. Además de producir confort térmico y mejorar la penetración y eficacia de los productos cosméticos aplicados en combinación, estos bioinfrarrojos interactúan con el cuerpo para estimular el metabolismo celular, la microcirculación sanguínea y linfática, activando los tejidos y ayudando a eliminar las toxinas acumuladas sin ningún efecto secundario.

  Se trata asimismo de una tecnología sin costuras con un tejido suave y confortable, por lo que resulta invisible debajo de casi cualquier prenda y permite su utilización en cualquier momento del día.

  ¿Qué son los Rayos Infrarrojos Lejanos?

  Estos rayos son vitales para la salud, siendo los responsables del desarrollo y la reproducción de todas las formas de vida. Son totalmente compatibles y fácilmente absorbibles por el cuerpo humano, además de estimular las moléculas de agua (lo que supone hasta un 70% de nuestro cuerpo).

  Son muchas las aplicaciones que se derivan de estos rayos, habiendo sido incluso estudiados por la NASA para su aplicación espacial. Otros campos que se benefician de sus efectos son el médico (oncología, cardiología, fisioterapia, etc.), el terapéutico, el deportivo y, por supuesto, el cosmético.

  ¿Cuáles son los beneficios?

  El uso de estos tejidos en combinación con los productos cosméticos adecuadosasegura una reducción natural de la celulitis, logrando un esculpido y tonificación de la figura día a día. Estimula la síntesis del colágeno, así como los sistemas circulatorio y linfático, manteniendo la piel más joven y elástica. También mejora la termorregulación corporal para aquellas personas con problemas, y disminuye la producción de ácido láctico durante la actividad deportiva, reduciendo así la fatiga muscular.

  ¿Cómo se utiliza?

  Para obtener resultados es importante utilizar las prendas durante al menos 30 días, y muy recomendable también como complemento a los tratamientos cosméticos corporales.
  Es necesario llevar las prendas puestas como mínimo 8 horas por jornada, ya sea durante las horas del día o durante el descanso nocturno. También es importante aplicarse día y noche una crema reafirmante o anticelulítica, cuyos efectos el tejido va a potenciar, así como exfoliar el cuerpo dos veces por semana, haciendo hincapié en las zonas que se quieren tratar.

  Cuando no se están utilizando las prendas, su correcta conservación pasa por un lavado a mano con jabón suave, evitando la lejía y retorcer o planchar la prenda. A diferencia de otros productos, las propiedades bioactivas de estas prendas no se pierden con los lavados, por lo que se garantiza y mantiene la misma efectividad desde el primer día.


 • Sostenibilidad y Responsabilidad - Cosmética BABOR

  Sostenibilidad y Responsabilidad - Cosmética BABOR

  26 de Mayo de 2015 a las 14:38

  Nuestra energía natural.
  En BABOR, la protección del medio ambiente viene directamente de la energía elétrica. Sólo usamos electricidad proveniente de energia limpia y natural gracias a nuestro proveedor RWE. Además nuestro personal tiene la misma pasión; En cooperación con el provedor local de energía de Aachen, STARWAG, BABOR incentiva a sus empleados para cambiarse a coches repetuosos con el medio ambiente. Al mismo tiempo, una estación de carga eléctrica en las premisas de la compañía está a disposisión de los empleados para cargar los coches ecológicos de BABOR. Como puede ver, BABOR no sólo es pionera en belleza, también lo es en consumo energético.

  Talando el árbol adecuado. 
  Desde 2010, BABOR promociona únicamente materiales que han sido impresos en papel certificado por la FSC (Consejo  de Administración de los Bosques) trabaja para promover una tala responsable a fin de controlar la deforestación y proteger el medio ambiente.

  Cariño por los animales.
  El respeto por la naturaleza también significa el respeto por sus criaturas. BABOR nunca ha practicado, y nunca practicará experimentos en animales para evaluar la eficacia de nuevos ingredientes y complejos activos. La pruebas en animales jamás se llevarán a cabo en nuestra empresa.